:: Praktisk info

 

 

 

Gran Fondo Stelvio Santini
 

Kære gæst.

Når du pakker din kuffert, som skal med flyveren til Geneve må du IKKE medbringe CO2 (kulsyrepatroner) og kædeolie. Vi har oplevet, at bagagen simpelthen bliver pillet ud og herfor ikke når frem til destinationen sammen med dig som passager. Du kan evt. vedhæfte disse ting ved din cykel, når du afleverer den I forbindelse med transport til destinationen.

Det vil være en god og fornuftig ting, hvis du på din cykel, selv sørger for, at have lidt nødværktøj, (multitool) med på turene, sammen med en ekstra slange og evt. lidt lappesager. Du skal på alle turene medbringe dit gule eller blå sygesikringsbevis og det er også en god ide, altid at have ca. 20 € med sig, hvis man skulle få brug for at ringe eller lignende. Vi forsyner Jer alle med et lille lamineret kort, hvorpå guidernes og servicevognens tlf.nr. fremgår. Ligeledes vil der også være vist hoteller og deres adresser.

Vi forventer, at du og din cykel er klar til den store udfordring. Herunder at cyklen er i orden mht. rimeligt nye dæk og at din gearing er velvalgt og i øvrigt i god stand. Ligeledes bør du tjekke, at dine bremseklodser er med tilstrækkelig belægning. Vi anbefaler, at du enten bruger Compact (50 – 34/36 foran, evt. tripple og på bagkransen en gearing, som ikke er højere end 12 – 27.

Medbring diodelygter til for og bag. Ikke fordi vi regner med at der bliver nat kørsel, men ved kørsel i tunneller er de en god sikkerhed. Der må ikke være lapper på slangerne, undgå carbon fælge og latexslanger, idet disse ofte frembringer problemer ved bjergkørsel, især på nedkørsler. Sørg for, at evt. fælgbånd ikke er i plastic, da det kan smelte og forårsage punkteringer.

Med hensyn til påklædning på turene, så bør du være forberedt på næsten alt slags vejr. Vi kan komme til at køre i høj solskin med op mod 35 grader, men vi kan i højderne også risikere, at temperaturen kommer ned i nærheden frysepunktet. Disse ting vil vi selvfølgelig forsøge at tjekke op på hver aften, således at vi kan give Jer anbefalinger om, hvilket tøj i bør medbringe på de ruter, som vi kører på

Vi medbringer i servicevognen, som kører med rundt på alle ruterne, ekstra hjul til såvel Shimano som Campagnolo kranse, ekstra dæk, slanger med lang ventil og nødvendigt værktøj til at udføre div. reparationer. Dæk og slanger vil blive solgt til absolut laveste markedspriser.

Efter ankomst med flyet, kører vi samlet i bus til hotellet i Tirano Her får du udleveret din cykel, hvorefter du samler og vi tager herefter en lille prøvetur op mod Passo Aprica. En tur på ca. 40 - 50 km.

Cykeltransport : (Aflv. og afhentning i Danmark).

Cyklerne bliver kørt i bil fra Danmark. Cykler fra Københavns området, bedes afleveret til bilen søndag den 27.05 mellem kl. 17.00 – 18.00 P-pladsen, Banestrøget 2630 v. Høje Taastrup st.. Nærmere info tilgår vedr. Odense og Kolding. Cyklerne skal være i cykelpapkasser, som du kan få fra din lokale cykelhandler. Størrelsen må max være 140 x 85 x 25 cm (l x h x b). Cykelkufferter og cykeltransportposer vil blive afvist.

Det kan dog stadig være en god ide, at montere rør-isolering skåle om rørerne på din cykel, samt evt. pakke sadel og forhjul ind i bobleplast/hjulpose.

Mht. afhentning af cykler når du kommer hjem, så vil der blive informeret nærmere om dette på destinationen. Cykler som køres til København, kan afhentes tirsdag d. 05.06 mellem kl. 1530 – 1630 P-pladsen, Banestrøget 2630 v. Høje Taastrup st.. Nærmere tilgår vedr. Odense og Kolding.

Forsikring af cyklerne: Undersøg om din indboforsikring dækker din cykel i tilfælde af tyveri og transportskader, vi har en forsikring, som dækker hvis bilen med cyklerne bliver involveret i kollision eller på anden måde forulykker.

Indkvartering:

Der er indkvartering på 3-4 stjernede hoteller med ½ pension. Herudover finder vi dagligt et sted for en frokost på ruten. Der vil være mulighed for vand fra servicebilen.

Har du yderligere spørgsmål til rejsen er du velkommen til at ringe til mig eller sende mig en mail.

 

Gert Caspersen

Tlf. 30 22 38 97

 

 
 

Home   Tourplan   Rejser   Galleri   Betingelser   Kontakt


Webdesign af Steen Caspersen