Rejsebetingelser

 

 

 

Gran Fondo Stelvio Santini

Hvad er inkluderet:

Transport af cykel til destinationen og hjem igen, flyrejse tur/retur for de første 25 tilmeldte, bagagetransport og bustransfer

Startnr. til selve løbet.

Rutinerede guider med højt serviceniveau.

Gratis vask af cykeltøj på Hotel Baita Dei Pini.

Opbevaring af cykel i sikret rum, samt cykelværksted på Hotel Baita Dei Pini

Ledsagerkøretøjer på turen fra Tirano mod Bormio og på turen fra Bormio over Umbrail og retur over Stelvio til Bormio. Vi medbringer kaffe og chokolader på turen, samt div. værktøj, dæk og slanger.

Kort, data og højdeprofiler over alle ruterne.

Fotos fra hele turen – herunder opsamling af de enkelte deltageres egne billeder med mulighed for download til alle deltagere af disse.

 

Hvad er ikke inkluderet:

Personlig forsikring – Ulykkes, indbo-og ansvarsforsikring.

Telefonudgifter, købevideo og minibar på hotellerne.

Depositum, kr. 3.000,- betales ved bestilling af rejsen.

Restbeløbet betales senest 13 april 2018

Udgift til betaling af evt. lægeerklæring, hvis dette kræves af løbsarrangøren.

 

Afbestilling:

Ved afbestilling fra kundens side senest 90 dage før afrejse tilbagebetales det af kunden indbetalte beløb med fradrag af depositum og udgift til startnr.

Ved afbestilling fra kundens side senere end 90 dage før og senest 60 dage før, har rejsearrangøren ret til at kræve 60% af rejsens pris og udgift til startnr.

Ved afbestilling fra kundens side senere end 60 dag før og senest 30 dage før, har rejsearrangøren ret til at kræve 80% af rejsens pris og udgift til startnr.

Ved afbestilling senere end 30 dage før den aftalte rejsedag, ved for sent fremmøde eller ved kundens udeblivelse uden afbestilling, har kunden ikke krav på tilbagebetaling af nogen del af sin indbetaling.

Udeblivelse eller for sent fremmøde betragtes som en aflysning af rejsen og medfører ingen refusion til kunden.

Der ydes ikke refusion af startgebyr eller øvrige udgifter såfremt arrangørerne af løbet vælger at aflyse løbet som følge af Force majeure, vejrlig eller lignende. Det påhviler også deltageren selv, at have de nødvendige forsikringer mht. ansvar, sygesikring, hjemtransport mv..

 

Afbestillingsforsikring betales og bestilles selv af kunden.

Annullering fra rejsearrangørens side, kan komme på tale såfremt der er tilmeldt mindre end 15 deltagere senest 1. februar 2018. I dette tilfælde vil kunden få hele sit indbetalte beløb retur.

 

 
 

Home   Tourplan   Rejser   Galleri   Betingelser   Kontakt


Webdesign af Steen Caspersen